گواهینامه  ISO ویژه صنایع غذایی 02144769456

 

گواهینامه  ISO ویژه صنایع غذایی 02144769456

گواهینامه ISO ویژه صنایع غذایی تقریبا 5 مورد میباشد ؛ لذا شرکتهای بسته بندی ، پخت وپز کترینگها ، فست فود همینطور بسته بندی صنایع غذایی میبایست اقدام نمایند جهت اخذ گواهینامه ایزو ویژه صنایع غذایی .

مرکز مشاوره ایران گواه طی مقاله فوق میپردازدبه اخذ گواهینامه ایزو ویژه صنایع غذایی ؛ ادامه مطلب :

مزایای اخذ گواهینامه ایزو توسط شرکت ایران گواه :

اخذ گواهینامه ایزو ویژه صنایع غذایی توسط شرکت ایران گواه نه تنها اخذ گواهی ایزو تضمین میکند بلکه شرایط روند صدور گواهی ایزو ر اسرعت میخشد .

پیاده سازی الزامات استاندراد صنایع غذایی توسط شرکت ایران گواه بوسیله کارشناسان ایزو شرکت ایران گواه بصورت رایگان صورت میپذیرد .

مشاوره بابت انتخاب صحیح مرجع صدور گواهی ایزو ویژه صنایع غذایی همینطور اعتبار گواهینامه ایزو بصورت آنلاین همینطور حضوری .

خدمات مشاوره شرکت ایران گواه جهت اخذ گواهینامه ISO ویژه صنایع غذایی شامل موارد ذیل میباشد :

پیاده سازی الزامات استاندارد ایزو22000 , گواهینامه IFS , گواهینامه حلال ، گواهینامه  BRC همینطور پیاده سازی الزامات استاندارد  HACCP .

آموزش کارگاهی ، کارگاه آموزش اهداف سیاسی ، تجزیه وتحلیل شکاف ، طراحی اسناد منجمله راهنمای کاربردی ، نظام نامه ، چارت سازمانی ، دستورالعملها ، آموزش حسابرس داخلی ، ممیزی داخلی ، اطمینان بابت ممیزی همینطور اخذ گواهینامه ایزو ویژه صنایع غذایی .

 

بیشتر بخوانیم :

اخذ گواهینامه  GMP

 

استاندراد ایزو22000 :

گواهینامه ISO صنایع غذایی استاندارد ایزو22000 شناخته میشود . استاندارد ایزو22000 سال 2005 میلادی جایگزین استاندارد HACCP شد لذا ا زسال 2005 میلادی استاندارد ویژه صنایع غذایی استاندارد ایزو22000 میباشد .  ISO22000  سال 2018 میلادی توسط سازمان  ISO ویرایش گردید بنابراین ISO22000:2018  گواهینامه صادر میشود .

ایزو22000 الزامات ایمنی صنایع غذایی برشمرده میشود .

 

گواهینامه HACCP :

Hazard analysis and critical control points   تجزیه ، تحلیل خطر همینطور نقطه کنترل بحرانی  HACCP ویا حسب نامیده میشود .

استاندارد  HACCP یک رویکرد پیشگیرانه سیستماتیک جهت ایمنی مواد غذایی ا زخطرات بیولوژیک ، شیمیایی ، فیزیکی طی فرآیند تولید میباشد . بواقع استاندارد حسب تدابیری جهت کاهش خطرات فوق تدوین کرده .

استاندارد  HACCP سال 1960 میلادی توسط سازمان اداره ملی فضا نوردی امریکا تدوین شده سپس سال 2003 میلادی توسط سازمان جهانی ایزو ویرایش شده اصلاح گردیده تبدیل ب استاندارد ایزو22000 شد .

 

گواهینامه صنایع غذایی  IFS :

استاندارد IFS استاندارد(های) یکسان غذایی ، محصول و خدمات هستند. گواهینامه  IFS اطمینان حاصل میکندکه شرکتهای دارای مجوز IFS محصولی راتولید میکنند ویا خدماتی ارائه میدهندکه بامشخصات مشتری مطابقت داشته  ، درحالیکه بطور مداوم جهت پیشرفتهای فرآیند کار میکند .

IFS طی  سال 2003 بنام بین المللی غذا استاندارد تاسیس شد .

گواهینامه  IFS توسط مراجع صدور گواهینامه ایزو جهت صنایع غذایی صادر میگردد .

 

بیشتر بخوانیم :

اخذ گواهینامه ایزو9001

 

گواهینامه حلال :

استاندارد حلال توسط کشور(های) اسلامی جهت اطمینان بابت محصولات غذایی حلال تدوین گردیده . الزاما تمامی صنایع غذایی همینطور محصولات غذایی نیاز نداشته گواهینامه حلال اخذ نمایند . اغلب محصولاتیکه میخواهند طی کشور(های) اسلامی بفروش برسند لوگو حلال نیاز داشته بلحاظ اینکه مشتری اطمینان خاطر داشته باشد بابت ذبح اسلامی ویا حلال بودن محصولات غذایی .

گواهینامه استاندارد ویژه صنایع غذایی گواهینامه حلال نیز میباشدکه ویژه صنایع غذایی جهت بازار(های) کشور(های) اسلامی میباشد .

 

گواهینامه  BRC :

استاندارد  BRC ابتدا توسط کنسرسیوم خرده فروشی بریتانیا جهت ایمنی مواد غذایی سال 1998 منتشر شد . استاندارد  BRC جهت کمک بصنایع غذایی بعنوان معیار ایمنی مواد غذایی شناخته شده .

استاندارد  BRC کمک میکند جهت اطمینان خاطر مصرف کنندگان  محصولات غذایی جهت بررسی ایمنی مواد غذایی .

گواهینامه ISO ویژه صنایع غذایی میتوان نام برد ایزو22000 , استاندارد حسب , استاندارد حلال , استاندارد  FSCC2000  , استاندارد  BRS لازم بذکر میباشد استاندارد  GMP بنام تولید درشرایط خوب صرفا مربوطبه مواد غذایی نبوده درکل شامل مواد غذایی ، غذا ودارو ، آرایشی بهداشتی همینطور محصولات پزشکی میباشد .

پیاده سازی الزامات استاندارد صنایع غذایی همسو بوده باالزامات استاندارد  ISO9001  لذا پیشنهاد میگردد همزمان بااخذ گواهینامه ایزو صنایع غذایی گواهینامه ایزو9001 اخذ گردد .

متقاضیان اخذ گواهینامه ایزو صنایع غذایی توسط موتور جستجوگر گوگل کلمات کلیدی سرچ میکنند همانند :

استانداردهای بین المللی صنایع غذایی , استاندارد ملی مواد غذایی , گواهینامه های صنایع غذایی , انواع ایزو درصنایع غذایی , استاندارد صنایع غذایی  HACCAP , استاندارد های مواد غذایی اروپا , استاندارد های بسته بندی مواد غذایی , فهرست استانداردهای ملی مواد غذایی .

 

آماربازدیدکنندگان

مجموع بازدید کنندگان
10
صفحات بازدید شده
52602
صفحات بازدید شده امروز
2065
بازدید کنندگان امروز
1
صفحه منتخب امروز
بازدید از صفحات دیروز
3983
بازدیدکنندگان دیروز
1
صفحه منتخب دیروز
بازدید هفته گذشته
37479
بازدید کنندگان هفته گذشته
7
صفحه منتخب هفته پیش

موقعیت شرکت

تهران – شهرک گلستان – خیابان بیگدلی – شهرک یاس – بلوار ولایت – کوچه میرهاشمی غربی – پ ۱۴– ط۳ – واحد ۶
شماره تماس:

51 94 76 44   021

56 94 76 44   021

67 59 764   0912

48 49 473   0922


آدرس ایمیل: [email protected]r